maandag, 20 februari 2017 09:52

Geslaagde voorspeeldag Radboud

nieuwe stadsblad Schiedam - Afgelopen zaterdag was het een spannende dag voor de leerling-muzikanten van St.Radboud. Op de jaarlijkse voorspeeldag konden alle leerlingen van de muziekvereniging laten horen wat ze de afgelopen maanden hebben geleerd en op welk niveau men nu is. Dan kan het zo maar zijn dat je binnenkort echt mee mag gaan spelen in het leerlingenorkest, je binnenkort een muziekexamen mag gaan afleggen of kan overstappen van het leerlingen- naar het groot-orkest..

Op de voorspeeldag beoordelen de beide orkestdirigenten Martijn en Richard de vorderingen van de leerlingen en geven aanwijzingen aan leerlingen en hun docenten met extra aandachtspunten voor de muziekopleiding. Het doel is om de aankomende muzikanten zo goed mogelijk voor te bereiden op het spelen in een orkest.

Muziek maken is leuk en leerzaam en samenspelen in een orkest is echt heel gaaf! Dat kan dus allemaal bij muziekvereniging St.Radboud! Wil jij ook een muziekinstrument leren bespelen of ben je al muzikant en wil je wel in een orkest meespelen? Informeer naar de mogelijkheden of kom eens kijken op de repetitie-avond van het leerlingenorkest op dinsdag van 18.45 tot 19.45 uur in Zaal De Noord, Kerkweg 46a in Schiedam-Kethel.

Meer info en contact via www.sintradboud.nl!
Geslaagde voorspeeldag Radboud

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws