maandag, 16 maart 2015 15:40

Getuigen van straatroof in Schiedam gezocht

Dinsdag 17 februari 2015 werd een 17-jarige Schiedammer het slachtoffer van een straatroof op de Parkweg. Hij hield er een hersenschudding aan over. De politie heeft deze zaak in onderzoek en vraagt getuigen om meer informatie.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier: http://www.politie.nl/mijn-buurt/gezochte-personen/formulier/2015/maart/07-getuigen-van-straatroof-in-schiedam-gezocht.html

Omschrijving

De tiener liep dinsdag 17 februari even voor 18.00 uur samen met een vriend op de Parkweg. Daar werd hij aangesproken door twee mannen. Omdat hij zijn fiets niet wilde afstaan, werd het tweetal agressief. Zij stompten en schopten het slachtoffer tot op de grond. Ook dwongen ze hem zijn telefoon af te geven.

De telefoon kregen ze uiteindelijk niet te pakken, omdat de Schiedammer zich verzette. Wel kwamen de twee daders weg met zijn fiets en sleutels. De tiener liep een lichte hersenschudding op. Zijn vriend raakte niet gewond.

Informatie
Rechercheurs onderzoeken de zaak en zijn dringend op zoek naar meer informatie. Helaas hebben zich nog geen getuigen gemeld, maar mogelijk slaat u aan op het bovenstaande verhaal. Hebt u die dinsdag iets gezien op de Parkweg? Bel dan alstublieft met 0900-8844.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws