donderdag, 14 juli 2016 09:20

Gin arrangement Speakeasy Tour in Schiedam

Schiedam, Gin City met haar vele gin-merken en rijke jeneverhistorie, laat zien wat ze te bieden heeft met de nieuwe geheimzinnige S’DAM SPEAKEASY TOUR. Breng met vrienden, vriendinnen, collega’s of familieleden op dinsdag- of vrijdagmiddag een bezoek aan de branderij van het Nationaal Jenevermuseum Schiedam, de illegale kroeg en LUCAS Drinkwinkel.

De tour start bij de Branderij van het Nationaal Jenevermuseum Schiedam. Hier krijgen deelnemers een spoedcursus jenever-stoken voorgeschoteld. Met die kennis op zak wordt een bezoek gebracht aan een speakeasy bar. Een illegale kroeg waar men tijdens de drooglegging in Amerika stiekem alcohol dronk, samenkwam om te gokken en zich uit te leven met dames van plezier. Ontdek waarvoor deze illegale kroeg tegenwoordig gebruikt wordt en geniet thuis na van een échte Loopuyt gin & tonic.

Aan het einde van de middag wordt een bezoek gebracht aan één van de vele gezellige hotspots op de Grote Markt: LUCAS Drinkwinkel. Op het terras of aan de bar is het tijd voor de populairste cocktail van dit moment: de gin & tonic.

Duik in de wereld van branderijen, jenever en gin en illegale kroegen tijdens de S’DAM SPEAKEASY TOUR. De tour is voor minimaal 10 personen mogelijk op dinsdagen en vrijdagen tussen 15.00 en 17.00 uur. De kosten zijn €29,95 per persoon.

Meer info over de gin tours van S’DAM vind je op: www.sdam.nl/gintours

Gin arrangement Speakeasy Tour in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws