maandag, 07 november 2016 00:27

Glenn van troost schiet Kethel Spaland naar historische overwinning

waterwegsport

Schiedam - Nadat eerst de zaterdagvoetballers van kethel Spaland gisteren door een 1-1 gelijkspel tegen Valken’68 van de hatelijke nul afkwamen deden de collega’s van de zondag afdeling het vandaag nog eens dunnetjes over. De ploeg van oefenmeester Ruud spierings won overtuigend met 3-2 van de nummer 3 van de ranglijst Zoetermeer.

Het zag er de eerste helft niet naar uit dat de geplaagde nummer laatst de winst zou pakken. Glenn van troost was dichtbij de openingstreffer maar uiteindelijk bleken de bezoekers effectiever door de 0-1 aan te tekenen.

Na rust kwamen de Schiedammers goed beslagen ter ijs en verdediger Tim de Haan wist met een mooie treffer de stand gelijk te trekken. Even later leken de Schiedammers weer naast de punten te gaan grijpen toen de bezoekers uit het niets de bal achter KS-doelman Hos wisten schieten.

Gesteund door de harde kethel Spaland kern bleken de blauw-roden te beschikken over de nodige veerkracht en niemand minder dan aanvoerder Glenn van Troost zorgde er met 2 schitterende doelpunten voor, dat er voor het eerst een overwinning kon worden geboekt op het nieuwe complex aan het Henk van Leeuwen plein.

Oefenmeester Ruud spiering was uiteraard tevreden met de overwinning,” Ik vindt het vooral geweldig voor die gasten die ook de afgelopen weken het vuur uit hun schoenen liepen maar er niet voor beloond werden. Nu is dit gelukkig wel het geval tegen een sterk Zoetermeer.” aldus de Schiedammer.

Glenn van troost schiet Kethel Spaland naar historische overwinning

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws