Glenn van Troost verkozen tot speler van de maand maart
donderdag, 09 april 2015 13:02

Glenn van Troost verkozen tot speler van de maand maart

waterwegsport

Glenn van Troost is verkozen tot speler van de maand maart. Van Troost won de Poll en werd ook door de analisten verkozen tot beste speler. De spits van Kethel Spaland wist zich twee maal toe te onderscheiden in de duels tegen Voorwaarts en SVV. Tegen SVV scoorde Van Troost vier maal. Tegen Voorwaarts wist de spits zelfs vijf keer het net te vinden.

Drukzo speler van het jaar

Vanaf dit seizoen zal er elke maand een Drukzo speler van de maand worden gekozen. Aan het einde van elke maand zullen er diverse spelers genomineerd worden waarna een poll en stemmen van de analisten en de kenners een uiteindelijke winnaar zullen bepalen.

Deze winnaars worden meegenomen in de uiteindelijke stemming aan het einde van het jaar voor de keeper, verdediger, middenvelder en aanvaller. Elke maand worden de opvallendste spelers en keepers gekozen waarop gestemd kan worden.

VoetbalRotterdam Gala

Tijdens het VoetbalRotterdam.nl Gala zullen de beste spelers van het jaar opnieuw genomineerd worden. Tijdens de rondvaart op de Spido wordt dan ook weer de prijs uitgereikt aan de beste spelers van het seizoen.

Foto: Mischa Keemink, waterwegsport.nl

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws