GoedZo PopUp winkel blijft in Vlaardingen
donderdag, 18 september 2014 08:10

GoedZo PopUp winkel blijft in Vlaardingen

Pop-Up Shop 'GoedZo', een winklel in Tweede Kans Kleding, blijft in Vlaardingen aan de Korte Hoogstraat zitten.

Na amper 5 maanden gaat Lia Kastelijn overstag: ze zet haar de pop-up shop GoedZo aan de Vlaardingse Korte Hoogstraat 17a per 1 oktober om in een permanente winkel. Lia heeft al meer dan vijf jaar de succesvolle Tweede Kans Kleding-winkel GoedZo aan de Hoogstraat in Schiedam. In de afgelopen maanden heeft ze samen met Miranda Nasri zo'n leuke klantenkring in de haringstad opgebouwd, dat ze er nu definitief blijft. Stichting DeWinkelmeiden, die haar aan de pop-up shop hielp, Stichting Stadsherstel Vlaardingen en de eigenaar van het pand, Vinken Vastgoed, zijn ook blij met de aanwinst voor de Vlaardingse binnenstad.

Bij GoedZo vind je zeer betaalbare merkkleding en –schoenen met klinkende namen als Supertrash, Save the Queen, Cambio, Day, Marccain, Gstar, Prada, Josephine&Co en Karen Millen. Ook de heren weten GoedZo te vinden met merken als Armani, Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Stone Island. Lia Kastelijn koopt bijzondere restpartijen op die ze tegen hele aantrekkelijke prijzen aanbiedt. Doordat er vaak maar één exemplaar te vinden is van een collectie, blijft het tevens exclusief. Kwaliteit en mooie combinaties van schoenen, tassen en kleding staan duidelijk voorop.

GoedZo verbreedt vanaf nu ook de openingstijden in Schiedam en Vlaardingen. Met ingang van 7 oktober zijn beide winkels ook telkens op dinsdag open van 10 tot 17 uur. GoedZo Vlaardingen is verder geopend op woensdag van 10 tot 17 uur, donderdag en vrijdag van 11 tot 18 uur en zaterdag van 11 tot 17 uur.

Samen met Stichting Stadsherstel Vlaardingen zoekt Stichting DeWinkelmeiden naar winkeliers die een aanwinst zijn voor de Hoogstraat en het gebied daaromheen. Er staan nog steeds veel winkels leeg, maar het nieuwe aanbod heeft duidelijk een aantrekkingskracht voor alle Vlaardingers.
DeWinkelmeiden zoeken partijen die leegstaande winkels een tijdelijke, stijlvolle invulling kunnen geven. De heer Beumers van de eigenaar Vinken Vastgoed uit Vinkeveen is blij dat de pop-up formule heeft gediend als 'start-up' voor GoedZo.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws