donderdag, 10 augustus 2017 19:21

Gratis filmtoppers op een groot scherm

Schiedam - Op donderdag 31 augustus, vrijdag 1 september en zaterdag 2 september vindt de tweede editie van Film op ‘t Erf plaats. Geniet elke avond om 21.00 uur van een filmtopper op het grote scherm. Dit jaar pakt het festival uit met muziekprogrammering en foodtrucks voorafgaand aan de film. 

Dit jaar heeft het festival echte filmtoppers op het programma staan. Op vrijdag wordt de film ‘Lion’ vertoond. Een prachtige verfilming van een waargebeurd verhaal, die intussen alweer 6 oscarnominaties heeft ontvangen. Op zaterdag staat de Disneyfilm ‘The Jungle Book’ op het programma, een echte film voor jong en oud. De film op donderdag is nog even een verrassing, de onderhandelingen zijn nog druk gaande. Maar de organisatie weet zeker dat dit ook een topper gaat worden. 

Maar film is niet alles, Film op ‘t Erf pakt dit jaar uit met een volledig muziekprogramma voorafgaand aan de film. Dit jaar werkt het festival samen met het muziekfestival Where we’ve met. Hierdoor staan artiesten als Judy Blank, Secret Rendezvous, Oliver Pesch, Joost Wander en nog veel meer artiesten op het podium. Haal een lekkere snack of maaltijd bij een van de foodtrucks en geniet van de livemuziek. Voor de film verkas je vervolgens naar het grote kunstgrasveld, waar je plaats kunt nemen op je stoel. Een relaxte strandstoel huur je voor 4,- euro en een klapstoel voor slechts 2,- euro. 

Alle films en muziek tijdens Film op ‘t Erf zijn gratis! Als dat geen leuk nazomers cadeautje is voor iedereen?

Bekijk het volledige programma op de website www.filmopterf.nl
Gratis filmtoppers op een groot scherm

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws