vrijdag, 06 februari 2015 08:51

Gratis hulp bij belastingaangifte

Op 20, 21, 23 en 28 april 2015 helpen speciaal opgeleide vrijwilligers inwoners van Vlaardingen en Schiedam met een klein inkomen bij het invullen van hun belastingaangifte over 2014. Voor deze gratis publieksservice werken het Bureau Sociaal Raadslieden (onderdeel van Minters) en de Belastingdienst nauw samen.

Het invullen van het belastingformulier is voor een aantal mensen een jaarlijks terugkerend struikelblok. Door een goede aangifte kan blijken dat men recht heeft op teruggave van een deel van de gemaakte kosten. Anderzijds kan een correcte belastingaangifte voorkomen dat iemand later opeens een naheffing krijgt. De Invulhulp is uitsluitend bedoeld voor Vlaardingers en Schiedammers met een jaarinkomen tot € 29.000 (alleenstaanden) of € 38.000 (gezinnen) en die daarnaast geen inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen).

Meer informatie en aanmelding

Wilt u van de Invulhulp gebruikmaken? Neemt u dan contact op met het Bureau Sociaal Raadslieden Vlaardingen en Schiedam, telefoon (010) 435 10 22, op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Zie ook www.minters.nl. Er zal worden gevraagd naar uw naam, geboortedatum, adresgegevens, email en BSN. Houdt u die dus bij de hand. Zij sturen u vervolgens een bericht met een bevestiging van de afspraak.

U kunt zich aanmelden t/m 10 april. NB: het bieden van aangifte hulp is slechts een eenmalige actie, alleen op bovengenoemde data kunt u daarvoor terecht.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws