maandag, 24 april 2017 11:21

Gratis oefenen voor theorie-examen rijbewijs in de Korenbeurs

Schiedam - Vanaf nu kan je tijdens openingsuren bij de Bibliotheek in de Korenbeurs gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl.

Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zitten in het oefenprogramma verwerkt. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl is beschikbaar voor iedereen die de Bibliotheek bezoekt, leden en niet-leden. Je kan oefenen op een computer in de Bibliotheek of op je eigen mobiel, tablet of laptop mits deze is aangesloten op het WIFI netwerk van de bibliotheek.

Een groot aantal mensen (meer dan de helft in 2016) zakt de eerste keer voor het CBR theorie-examen. Met het gratis aanbieden van het oefenprogramma theorie-rijbewijs wil de bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen.

De samenwerking met Theorie.nl is in eerste instantie voor een jaar. Daarna wordt na evaluatie besloten of deze wordt voortgezet.

Gratis oefenen voor theorie-examen rijbewijs in de Korenbeurs

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws