maandag, 04 januari 2016 16:43

Gratis proeftrainingen voor Softball meiden op zondagen

Op zondagen trainen de softbal meisjes & meiden van SV&HV Schiedam voor het competitie seizoen van 2016. Ben jij op zoek naar een teamsport en ben jij tussen de 8 en 21 jaar?

Wij zoeken nog enthousiaste meiden voor de Pupillen, Aspiranten en Junioren teams. Kom gerust een paar keer gratis meetrainen om kennis te maken met deze stoere sport.

Softball is een sport verwant aan het honkbal met een paar verschillen: Het pitchen (aangooien) bij softball is onderhands, het veld is kleiner en de bal is iets groter. In het spel moeten zoveel mogelijk punten gescoord worden door over honken te lopen en er moet verhinderd worden dat de tegenpartij punten scoort. Een softballwedstrijd duurt ongeveer 1,5 uur. Het is een technische en tactische sport die bij de jeugd alleen door meisjes wordt beoefend en bij de senioren zowel door dames als heren.

De winter trainingen vinden plaats in Sporthal Oost. Wil je deelnemen aan de trainingen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk voor informatie over de vereniging op www.svhv-schiedam.nl.

Gratis proeftrainingen voor Softball meiden op zondagen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws