maandag, 10 november 2014 15:27

Gratis wifi op metrostation Beurs

Reizigers op metrostation Beurs hebben toegang tot gratis internet. Vanaf vandaag start de RET met een proef waarbij wifi toegankelijk is voor alle reizigers op het station. Na een éénmalige aanmelding, is de reiziger meteen online. RET start met gratis wifi omdat dit bijdraagt aan een comfortabele reis en meer gemak biedt voor de reiziger. De proef met gratis wifi op metrostation Beurs duurt 3 maanden. Als de proef succesvol verloopt, voorziet de RET in de loop van 2015 de 10 grootste metrostations van gratis wifi.

Wifi op beurs

 Reizigers op metrostation Beurs kunnen vanaf vandaag gratis gebruik maken van wifi. Op het station worden reizigers onder andere door RET-promotieteams geïnformeerd over de aanwezigheid van gratis internet. De RET is gestart met de proef om te kijken of het systeem ook bij intensief gebruik door een groot aantal mensen toegankelijk blijft. Dagelijks bezoeken zo'n 50.000 reizigers metrostation Beurs.

2015 overal online

De proef met gratis wifi op metrostation Beurs duurt tot februari 2015. Als de proef succesvol verloopt, worden in 2015 ook de stations Rotterdam Centraal, Zuidplein, Blaak, Kralingse Zoom, Schiedam Centrum, Dijkzigt, Wilhelminaplein, Capelsebrug, Spijkenisse Centrum en Coolhaven voorzien van gratis wifi. Daarnaast werkt de RET aan gratis internet in de trams en metro's. De RET bussen zijn al voorzien van gratis wifi.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws