Gratis workshop ter voorbereiding dictee
donderdag, 09 oktober 2014 13:59

Gratis workshop ter voorbereiding dictee

Voor deelnemers aan het Groot Schiedams Dictee wordt ter voorbereiding op 30 oktober een gratis workshop Spelling en Grammatica georganiseerd. Locatie: de Bibliotheek, Stadserf 1. Tijd: 19.30-21.30 uur. Opgave via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Groot Schiedams Dictee vindt plaats in de Aleidazaal aan het Stadserf 1 en wordt gehouden op woensdag 5 november 2014.  Burgemeester C.H.J Lamers leest het Dictee voor.  De inloop is om 19.00 uur. Het dictee begint om 19.30 uur. Muziek tijdens de pauze wordt verzorgd door: B-Flex, het Schiedamse jazzduo.

Het Groot Schiedams Dictee wordt gezamenlijk georganiseerd door De Bibliotheek Schiedam en Rotaryclub Schiedam-de Veste.
De opbrengst wordt ingezet ter bestrijding van de laaggeletterdheid in Schiedam.

Het thema dit jaar blikt vooruit op het gemeentelijke jaarthema van 2015 en is: Liduina.

Iedereen die woont of werkt in Schiedam kan zich inschrijven voor deze negende editie van het Groot Schiedams Dictee. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-. Daarnaast moedigt de organisatie de deelnemers aan zich te laten sponsoren om de opbrengst te vergroten.

Voor inschrijving voor het dictee en het reglement ga naar: www.debibliotheekschiedam.info

 

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws