maandag, 12 oktober 2015 17:01

Griezelmiddag in Theater Koningshof

Halloween is de dag van de spoken, de duivels en de griezels. Tijdens de herfstvakantie kun je vast oefenen voor het echte feest 10 dagen later. Een film, gruwelactiviteiten en je engste outfit en de middag kan niet meer stuk!

Verkleed je als heks, spook, of andere griezel en kom naar de griezelmiddag in Theater Koningshof. Met een gruwelsnoeppakket op zak en je engste outfit aan ben je er helemaal klaar voor! ‘De Griezelbus’ is niet zomaar een film. Samen gaan we de strijd aan tegen de duivelse Ferluci.

De elfjarig Onnoval wordt gepest op school. Omdat hij griezelverhalen en romantische gedichten schrijft. In een boze bui schrijft hij De Griezelbus. Maar nu heeft Ferluci hem overtuigd het verhaal aan hem te geven De duivelse Ferluci maakt van zijn verzonnen griezelschoolreisje werkelijkheid en alle kinderen uit de klas komen echt in gevaar. Dat is niet wat Onnoval wilde en hij wil zijn verhaal meteen terug om een ‘happy end’ voor iedereen te kunnen schrijven. Maar Ferluci, die geniet van zijn eigen slechtheid, laat dat niet zomaar gebeuren.

Woensdag 21 oktober in Theater Koningshof.

www.theaterkoningshof.nl 

Griezelmiddag in Theater Koningshof

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws