vrijdag, 02 juni 2017 14:04

Groene vingers in Kethel dorp

Schiedam - Een grote dosis tuininspiratie op doen en de charme van Kethel dorp ervaren. Het nieuwe arrangement Groene vingers in Kethel dorp op zondag 11 & 24 juni neemt deelnemers mee naar het dorp en de voorbeeldtuinen van de Groene Raat.

De wandeling start met een rondleiding door historisch Kethel dorp. Adrie Broeren-Rip, stadsgids in Schiedam-Noord, vertelt de prachtigste verhalen over dit stukje bijzonder Schiedam en laat deelnemers verliefd worden op het verrassende dorp. Onder het genot van een kop koffie of thee met een koek, bereiden deelnemers zich voor op de rondleiding door de voorbeeldtuinen van Voorlichtingscentrum de Groene Raat.
Ruud van Buijtenen, beheerder van de voorbeeldtuinen, neemt de groep mee naar allerlei verschillende tuinen: een boerentuin, een ecologische moestuin en een insectentuin. Hoe onderhoud je het beste een tuin? Hoe krijg je de lekkerste groenten uit je ecologische moestuin? En hoe belangrijk zijn insecten voor onze groene omgeving? Dit arrangement is de ideale gelegenheid voor deelnemers om ideeën op te doen voor de eigen tuin.
Het arrangement vindt plaats op zondag 11 juni en zondag 24 juni van 14:00 tot 16:00 uur. De kosten voor deelname aan het arrangement bedragen €8,50 per persoon. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. Inschrijven kan via: www.sdam.nl/tickets-groene-vingers

Groene vingers in Kethel dorp

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws