maandag, 08 juni 2015 13:44

Groenkenner Huib Sneep eerste gastcurator in de Korenbeurs

Donderdag 11 juni om 16.00 uur wordt de expositie 'Natuur & Techniek', samengesteld door Huib Sneep, officieel geopend in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Sneep heeft deze tentoonstelling samengesteld uit de werken van het Centrum voor Beeldende Kunst Schiedam. Hij is de eerste gastcurator in het nieuwe onderkomen van de bibliotheek, waar hij ook betrokken is geweest bij de inrichting van de binnentuin in het atrium.

Huib Sneep is een geboren natuurmens, met een hart voor techniek. Die combinatie zorgt al decennia voor een niet te stuiten nieuwsgierigheid naar standplaatsverbetering en optimalisering van groeiomstandigheden van allerlei stadsgroen en in het bijzonder bomen. Met zijn in 1989 opgerichte bedrijf BSI Bomenservice wordt Huib Sneep dan ook dé deskundige op het gebied van boomverankering, symbiose, bomenzand en het verplanten van grote bomen.

De expositie met Huib Sneep als gastcurator is vanaf zaterdag 6 juni 2015 tot en met woensdag 26 augustus 2015 te bezichtigen tijdens de openingsuren van de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws