maandag, 08 augustus 2016 12:18

GroenLinks op zoek naar nominaties voor Groen Lintje 2016

Schiedam - GroenLinks Schiedam gaat weer Groene Lintjes uitreiken. De partij roept Schiedammers op om dit jaar Schiedamse bedrijven, ondernemers en winkeliers aan te melden voor een nominatie. GroenLinks Schiedam is benieuwd op welke wijze Schiedamse bedrijven hun milieubelasting proberen terug te dringen.
Nominaties kunnen tot 1 september ingediend worden en moeten voorzien zijn van een duidelijke motivatie.

Sinds 2012 beloont GroenLinks groene initiatieven in Schiedam met een lintje. Eerder vielen onder andere de Stichting Batavier, de Stichting Elvira en Herbert Nikkels met zijn stadslandbouwinitiatief in de prijzen. Dit jaar beloont GroenLinks groene, duurzame en sociale ondernemers.

Waarom bedrijven? Voorzitter van de Schiedamse afdeling Krispijn Beek over deze keuze: ‘Juist bedrijven zijn grootverbruikers van energie en grondstoffen. Wij zijn benieuwd welke maatregelen zij hebben getroffen om de hoeveelheid afval of de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Een andere belangrijke vraag is of ze een gunstig sociaal beleid voor hun werknemers voeren.’

De werkgroep Groen zal de nominaties beoordelen. Op 10 oktober tijdens de dag van de duurzaamheid vindt de uitreiking van het Groene Lintje 2016 plaats.

Mail uw nominatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GroenLinks op zoek naar nominaties voor Groen Lintje 2016

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws