maandag, 19 mei 2014 13:40

Groenste straat verkiezing in Schiedam

Is uw straat de groenste of vindt u het leuk om samen met buren aan de slag te gaan en van jullie straat de groenste van Schiedam te maken? Doe dan mee aan De Groenste Straat verkiezing!

De Groenste Straat verkiezing wordt georganiseerd door tuinliefhebbervereniging Groei&Bloei (afdeling Waterweg-Noord) in samenwerking met de gemeente Schiedam. Dankzij onder meer plantenbakken, geveltuintjes en groen in betegelde voortuinen, wordt het straatbeeld groener en gezelliger. Wint jullie straat de titel Groenste Straat van Schiedam? Dan ontvangt de straat een mooi bedrag voor bijvoorbeeld een straatfeestje.

Aanmelden
Aan de wedstrijd kunnen (delen van) straten, pleinen en lanen meedoen. Meldt deze aan vóór 23 juni 2014 aan via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beoordeling
De jury bestaat uit groendeskundigen. Zij gaan in de zomermaanden op pad om deelnemende straten te beoordelen. Zij letten daarbij op: het totaalbeeld, de staat van onderhoud, originaliteit en duurzaamheid. Wilt u bonuspunten verdienen? Zorg dan voor insectenvriendelijke beplanting!

De mooiste 3 straten krijgen resp. € 300,-, € 200,- of € 100,- voor een buurtactiviteit of om verdere 'vergroening' van de straat te realiseren.

Kijk op de website van Groei&Bloei: www.waterweg-noord.groei.nl voor meer informatie en allerlei praktische tips om van uw straat de groenste te maken.

Doe mee en maak samen met uw buren uw straat groen en gezellig!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws