dinsdag, 28 juni 2016 08:38

Grootschalig drugsonderzoek leidt ook tot invallen in Schiedam en Vlaardingen

mediatv

Schiedam - In Rotterdam, Vlaardingen en Rhoon zijn vanmorgen vroeg invallen gedaan in zeven panden. Ook bij een transportbedrijf aan de Van Heekstraat in Schiedam zijn elf vrachtwagens in beslag genomen. De actie's zijn het resultaat van een grootschalig onderzoek in drugshandel. De handel begon al vorig jaar in september.

Een aantal maanden geleden werd er in Den Haag zo'n 500 kilo cocaïne gevonden in een dubbele bodem van een container. Ook werden toen 9 verdachten opgepakt.

De politie hield toen een container in de gaten die via de haven van Rotterdam binnengekomen was. De container, een koelcontainer, had een dubbele bodem. De politie volgde de lading naar een bedrijf in Den Haag. Het bedrijf waar de lading binnen gebracht werd houd zich bezig met de handel in tropische producten uit Zuid-Amerika. Nadat de politie het bedrijfspand was binnengevallen hebben zij ook diverse woningen in Rotterdam doorzocht. De cocaine, 500 kilo, die bij de inval in beslag genomen werd heeft een straatwaarde van 16 miljoen euro.

Grootschalig drugsonderzoek leidt ook tot invallen in Schiedam en Vlaardingen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws