maandag, 10 november 2014 06:38

Grootste editie Popronde Rotterdam enorm succes

Zaterdag 8 november 2014 streek het rondreizende festival Popronde neer in Rotterdam. Met maar liefst 74 optredens op 35 locaties was dit de grootste Popronde tot nu toe. was een groot succes. Het weer werkte een stuk beter mee dan vorig jaar en een recordaantal mensen bezochten het gratis festival.

Locaties als Schorem, Belgisch Biercafé Boudewijn, Coffee Company, Café Hop, Dertien, V11, Rotown en nog veel meer verwelkomende nieuw, aanstormend talent. Ook was het radioprogramma PoprondeLIVE opnieuw aanwezig op de Popronde Rotterdam, waar bands akoestische sessies ten gehore brachten. Dankzij de geweldige en diverse line-up, kwamen er een recordaantal bezoekers naar Popronde Rotterdam.

Over de Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 18 september tot en met zaterdag 29 november reizen de 120 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – door het hele land. De Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde Rotterdam wordt georganiseerd door Francis Pronk.

Meer informatie: www.popronde.nl
www.facebook.com/PoprondeRdam
www.twitter.com/PoprondeRdam

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws