maandag, 17 augustus 2015 07:29

Grote brand bij autobedrijf Penders Vlaardingen

mediatv

In de nacht van zondag op maandag heeft er een grote brand gewoed bij een auto(de)montagebedrijf aan George Stephensonweg in Vlaardingen. Het vuur woedde in het kantoorgebouw van autobedrijf "Penders" op het industrieterrein "De Vergulde Hand" in Vlaardingen. De brandweer kon het vuur moeilijk bereiken vanwege alle beveiliging om en rond het pand. Met behulp van cirkelzagen zijn rolluikken opengebroken.

De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. De brandweer kon rond vijf uur vannacht het sein "brand meester" geven. Hierna startte zij met het nablussen. Hoe de brand is ontstaan in het kantoorpand is niet bekend. De politie heeft een "Plaats Delict" gevormd en heeft een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.

Twee weken geleden ging er op dezelfde locatie al 2 auto's in vlammen op: http://www.popuptv.nl/pop-up-nieuws/vlaardings-autobedrijf-getroffen-door-autobranden en in 2012 werd bij het bedrijf na een controle een groot aantal auto-onderdelen, auto's en motorblokken aangetroffen die afkomstig waren van diefstal.

 

Grote brand bij autobedrijf Penders Vlaardingen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws