Grote verrassing voor patiëntjes Franciscus Gasthuis
vrijdag, 23 september 2016 09:18

Grote verrassing voor patiëntjes Franciscus Gasthuis

Schiedam - Patiëntjes op de Kinderafdeling van Franciscus Gasthuis zijn op donderdag 22 september verrast met speelgoed. De afdeling heeft uit handen van Quinty Trustfull, ambassadeur van Stichting DaDa, een hele pallet speelgoed in ontvangst mogen nemen.

Tijdens het jaarlijkse DaDa-diner worden pallets met speelgoed geveild. De hoogste bieder mag zelf kiezen aan welk ziekenhuis de pallet wordt geschonken. Wij zijn erg blij dat de Vrienden van DaDa voor Franciscus Gasthuis hebben gekozen! Het speelgoed wordt verdeeld over de afdelingen waar onze jonge patiëntjes komen. Namens de patiëntjes, bedankt voor dit mooie gebaar!

Een warm hart toedragen

Na het officiële gedeelte gingen de giftgevers samen met de ambassadeur en medewerkers van de Kinderafdeling langs bij de patiëntjes. Zij maakte een praatje met hen en deelde speelgoed uit. Zo konden de Vrienden met eigen ogen zien waar het speelgoed terecht komt en hoe belangrijk dit is voor een ziek kind. Wij zijn erg blij dat deze Vrienden ons ziekenhuis, en vooral de zieke kinderen, een warm hart toedragen!

 

Grote verrassing voor patiëntjes Franciscus Gasthuis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws