zaterdag, 28 mei 2016 08:30

Guido Weijers komt spontaan naar Stadsgehoorzaal

Vlaardingen - De dag nadat het theaterprogramma van de Stadsgehoorzaal bekend was, belde het team van Guido Weijers op dat er tóch een nieuwe show komt en of ze alsjeblieft ook in Vlaardingen konden spelen. „Welkom!“, riep de programmaraad direct! Dat is het mooie van een flexibel stadsprogramma. „Het hele jaar door staan we open voor spontane kansen.“ En deze grijpt de Stadsgehoorzaal dan ook met beiden handen aan. Zaterdag 11 februari is het zover, Guido Weijers presenteert het theatercollege ‘Masterclass Geluk’, over de weg naar maximaal geluk.

We worden platgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen’. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen of andere vegetarische muziek. Naast al het zweverige gedoe, zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken en feiten over 'wat mensen gelukkig maakt’ en ‘hoe je geluk kunt beïnvloeden’.

Weijers volgde zelf masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over 'The Pursuit of Happines’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook! In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk.

Iedereen die Guido eerder in het theater zag, kent z'n filosofische kant. Deze keer is die onderbouwd met wetenschap i.p.v. grappen. We beloven dan ook geen ‘cabaret’! Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen. Ook op jacht naar meer geluk? Wees er dan snel bij!

Zaterdag 11 februari 2017 om 20.15 uur in de Stadsgehoorzaal. Kaarten kosten €29,00 en zijn inclusief een consumptie. Kaarten bestellen of meer informatie is te vinden op www.stadsgehoorzaal.nl.

Guido Weijers komt spontaan naar Stadsgehoorzaal

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws