donderdag, 27 oktober 2016 19:03

Halloween groots gevierd in Schiedam

Schiedam - Nog nooit waren er zoveel verschillende Halloween optochten en party's in Schiedam als dit jaar! We hebben ze voor u op een rijtje gezet. Missen we er nog één? Geef het door!

Centrum

Voor Kids (basisschool, dus tot ca. 12 jaar) uit Schiedam Centrum! Op het voetbalveldje tussen de Baan, Laan en Gedempte Baansloot. Verzamelen en schminken vanaf 17:00 uur. Met vanaf 17:30 uur trick-or-treat door de stad! Speel je eigen toepasselijke muziek via bluetooth! Omdat we tevoren het aantal deelnemers moeten weten, moet je je wel even aanmelden. Dat kan op twee manieren: stuur je naam, adres, leeftijd per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe een briefje in de bus bij de BVSC op Hoogstraat 71a.

Kom verkleed als heks, monster, spook of zombie (als je niet genoeg zakgeld hebt, is een aantal attributen beschikbaar).

Wie wonen precies in Schiedam Centrum? Als je woont op de Broersvest aan de kant van het Land van Belofte en de Nieuwe Passage (de overkant is Schiedam-Oost), de Westvest, Vellevest of Noordvest of alle straten binnen die omtrek, ben je centrumbewoner en kun je meedoen.

Bij heel slecht weer wijken we uit naar de BVSC aan de Hoogstraat 71a. Neem dan een regenjack en/of paraplu mee voor de trick-or-treat-optocht.

Oost:

Vanuit de Stichting de Buren van Oost wordt er vrijdag 28 oktober a.s. een "Trick or Treat" georganiseerd in Schiedam Oost. (gratis)  Verzamelen bij de Mobiele Buurtpost om 18.30 uur.

Vanuit de Mobiele Buurtpost krijgen de kinderen/ouders een plattegrondje mee met de straten die mee doen als snoep uitgiftepunt. Door onderstaande afbeelding (die opgehangen is op het raam) is te zien bij welk huis er een snoepje gehaald kan worden. Ook is er de mogelijkheid in Schiedam Oost om in het wijkcentrum Oost mee te doen aan Verkleedspektakel & Halloweendisco. Dit begint om 19.00 uur. (kaartje 1 euro).

Voor de kinderen en ouders die hier naartoe willen, is er ook de mogelijkheid de "Trick or Treat" om 17.30 uur te lopen vanaf de Mobiele Buurtpost.

"Trick or Treat" griezel je gezellig mee? We zien je graag!

Nog meer Oost:

- Kinderinstuif Halloween knutselen wijkcentrum Wijkcentrum Oost Boerhaavelaan 79. Vanaf 14.00 uur
- Boerhaavelaan 79: Zumba Halloween Party Vrijdag van 18:30 tot 19:30
- Vrijdag vanaf 19.00 uur vindt er een Halloween Modespektakel plaats bij Van 't Hoffplein Schiedam

Zuid:

Halloween in het Sterrebos! De straatteams van de Gorzen organiseren al jaren het Halloweenfeest. Sinds 2013 zijn wij vanwege het grote succes uitgeweken naar het Sterrebos.
Elk jaar wordt groter, enger en spectaculairder. Natuurlijk is het leuk als jullie hier jullie foto's/filmpjes achter laten van de avond zelf.

29 Oktober 19:00
Sterrebos Schiedam
Admiraal de Ruyterstraat

Noord

- Josef Oreliopark Zaterdag 16:30 - 22:00 uur het grootste Halloween feest van Schiedam noord zal dan weer plaats vinden in het jozef Oreliopark.
- Ook in Bijdorp gaan de kinderen zaterdag langs de deuren: om 19.00 uur gaan we verzamelen, zodat we om 19.15 uur kunnen vertrekken. We gaan in groepen op zoek naar huizen met de Halloween tekening voor het raam. We hopen daar wat lekkers te krijgen voor ons gezang. Tot zaterdag.

Verder

In Muziek Eetcafe van der Wal Schiedam is er ook een party op zaterdag van 22:00 tot 3:00

Tenslotte is er nog een Pools Halloweenfeest in Bar Bocian Café Bar D'Ooievaar maar wij konden de uitnodiging niet lezen ;)

Halloween groots gevierd in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws