dinsdag, 21 oktober 2014 19:29

Halloween in Jozef Oreliopark

Op zaterdag 25 oktober 2014 wordt in het Jozef Oreliopark in Schiedam Noord een groots Halloweenfeest gevierd. De zogenaamde snoepkaartjes kun je afhalen in de drinktent van 16.30 tot 18.30 uur. Je kunt je dan meteen gratis laten schminken daar!

Er is ook een lampionnenoptocht, verzamelen daarvoor om 18.45 uur. Adencia begeleid de lampionnenoptocht tussen 19.00 tot 20.00 uur .Wij hopen dat alle kinderen met een lampion meelopen in de optocht.

Vier daarna gezellig feest met ons in het Jozef Oreliopark. Vanaf 20.00 uur kunt u hier o.a griezelen in de grote spooktent, op het kerkhof en griezelen in het Jozef Orelio Park verzorgd door jlc griezeldecor. Voor de kleintjes is er het poppentheater Aap van Poot en kinderen kunnen knutselen in de heksentent.

In de drinktent kunt u koffie/thee/siroop krijgen. Jumping4all met hun heerlijke suikerspin en poffertjes kraam. (NIET GRATIS)

Het feest is om 22.15 afgelopen. Dit alles word mogelijk gemaakt door Activiteiten Groep Groenoord in samenwerking met de gemeente Schiedam.

LET OP: U BENT TEN ALLE TIJDEN ZELF VERANTWOORDELIJK ALS UW KIND ALLEEN MEELOOPT IN DE OPTOCHT.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws