woensdag, 19 oktober 2016 13:13

Halloweenparty in Schiedam Centrum

Schiedam - Op vrijdag 28 oktober organiseren centrumbewoners samen met de BVSC een Halloweenparty voor kids (tot ongeveer 12 jaar) uit de binnenstad van Schiedam van 17.00 tot 21.00 uur op het voetbalveldje tussen de Baan, Laan en Gedempte Baansloot.

Verzamelen en schminken vanaf 17.00 uur; daarna volgt vanaf circa 17.30 uur een trick-or-treat-optocht door de binnenstad.

Er is muziek en er zijn hapjes en drankjes.

Kinderen worden gevraagd om verkleed als heks, monster, spook of zombie te komen. Voor wie daarvoor niet genoeg zakgeld heeft, is een beperkt aantal attributen beschikbaar.

Tevoren aanmelden is noodzakelijk door naam, adres en leeftijd te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op een briefje in de bus te doen bij de BVSC op Hoogstraat 71a.

Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het pand van de BVSC. Ouders zijn van harte welkom als begeleiders.

Het centrum van Schiedam wordt begrensd door de Broersvest aan de kant van het Land van Belofte en de Nieuwe Passage (de overkant is Schiedam-Oost), Westvest, Vellevest en Noordvest. Wie daar woont of in een van de straten binnen deze omtrek, is centrumbewoner en mag meedoen.

Halloweenparty in Schiedam Centrum

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws