maandag, 16 mei 2016 23:44

Hamlet in het Julianapark van Schiedam

Schiedam - Schiedamse acteurs hebben onder de bezielende leiding van regisseur Bernard Boode deze locatievoorstelling gemaakt. Toneelgroep “de Knappertjes” speelt met orkest “Eigen Hulp” “Hamlet in het Julianapark” van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 mei om 20:15. Daarnaast zijn er 2 matinees om 14:30 op 28 en 29 mei.

De Knappertjes is een hecht gezelschap van ongeveer 15 acteurs uit de buurt van Schiedam West. Inmiddels hebben zij een behoorlijk aantal voorstellingen gemaakt in diverse typische panden of op bijzondere terreinen in Schiedam. Eerder speelden zij Pulp Fictie, Slag 39 en Hartstuk in of om het Sportfondsenbad, Badman op het Speeleiland aan de Vlaardingerdijk, Het gebeuren in het Westen op het terrein bij het voormalige zusterhuis, Medisch Centrum West in het pand van PopUpTv aan de Hoogstraat en Het Verjaardagsfeest in de oude Monopole.

Dit jaar strijken zij neer in het schitterende Julianapark aan de Burg. Knappertlaan: Voor de tiende keer wordt daar deze zomer ook Cultuur Borrelt georganiseerd, een prachtige gelegenheid voor de Knappertjes om Hamlet in dit park te spelen.

Kaarten zijn te bestellen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Directe verkoop bij Het Schiedams Boekhuis, Hoogstraat 106, Speciaal Slagerij Maan, Groenelaan 44, Wijning, Wijn & Beleving, Dam 40, Záálig, Eten & Drinken, Grote Markt 2a, Stripes Jeansstore, Hoogstraat 99 of een PB via http://wwwfacebook.com/Hamletborrelt

Hamlet in het Julianapark van Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws