vrijdag, 02 september 2016 09:29

Hamlet reünie tijdens Verueño

Schiedam - Het Schiedams Stadsgezelschap De Stoker organiseert een Hamlet Reünie, aanstaande zondag 4 september vanaf 15.00 uur in het Julianapark te Schiedam. Tijens deze reünie worden alle betrokkenen in het zonnetje gezet en bedankt met een bijzondere verrassing.

Precies drie maanden na de première van ‘Hamlet, Schiedams Stadsspektakel’ organiseert Theatergezelschap De Stoker een Hamlet Reünie. Om alle fantastische vrijwilligers, medewerkers, samenwerkingspartners en acteurs nogmaals te bedanken voor hun tomeloze inzet en geweldige bijdrage aan het bbijzondere project.

Verrassing

De Stoker heeft alle betrokkenen uitgenodigd om op zondag 4 september vanaf 15.00 uur in het Julianapark te proosten op en na te praten over de prachtige voorstelling. En vooral ook te vieren dat Hamlet anno 2016 nog altd leeft, in de geest van een unieke groep mensen die de handen ineen hebben geslagen om samen iets nieuws en moois te creëren. Om deze groep en saamhorigheid te eren, heeft De Stoker een verrassing voor iedereen die aan Hamlet heeft meegewerkt!

Verueno

De Hamlet Reünie vindt plaats op en tijdens een ander bijzonder Schiedams evenement: Verueño. Een driedaags, vrolijk wereldmuziekfestival, vol sprankelende muziek, film, dans, poëzie en beeldende kunst uit verschillende windstreken voor jong en oud. Verueño vindt plaats van 2 t/m 4 september in het Julianapark in Schiedam. Kk op www.verueno.nl voor het hele programma.

Hamlet reünie tijdens Verueño

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws