woensdag, 28 januari 2015 20:37

Handbalclubs kenden goed weekend

Bijna alle handbalteams uit de regio kenden een goed weekend. Alleen de dames van HWC gingen onderuit.Hoofdklasse D

SV Orion – DWS (m) 30-30 (12-16)
De mannen van DWS keerden met een kater huiswaarts uit Heinkenszand. De ploeg van coach Diana Zandwijk speelde de eerste helft een gewonnen wedstrijd, maar zagen na de pauze Orion terugkomen. ,,We hebben onszelf tekort gedaan deze wedstrijd," vond Zandwijk.

HWC – Deltasport (m) 23-17 (13-6)
De mannen van HWC pakten een dik verdiende thuiszege op het bezoekende Deltasport: 23-17.,,We hebben gewoonweg sterk verdedigd en goed vanuit onze taken gespeeld," zei coach Nico Kortleven.

ROAC – DWS (v) 27-23 (16-13)

De dames van DWS leden een nederlaag bij ROAC. De ploeg van coach Leopold Foussom verloor vooral door een slechte eerste helft. ,,We zijn pas in de tweede helft in de wedstrijd gegroeid en dat bleek veel te laat," baalde coach Leopold Foussom.

HWC – Leidsche Rijn (v) 22-24 (14-9)
De dames van HWC leden een totaal onnodige nederlaag tegen Leidsche Rijn. ,,We speelden een prima eerste helft waarin iedereen vanuit de taken speelden. Na de pauze was het een chaos," besloot coach Theo Haak.

Eerste klasse

Het Schielicht/Ventura – HVOS 2 (m) 40-25 (18-13)
Een niet compleet Het Schielicht/Ventura heeft alsnog een knappe ruime zege geboekt op het tweede van HVOS. ,,We zijn nooit in de problemen geweest. Ditmaal was het een goede teamprestatie, waardoor ik geen individuele spelers wil uitlichten," vond coach Rob Mooij.

Origene/Ventura – SOS/Kwieksport (v) 29-12 (13-6)
De dames van Origene/Ventura boekten een simpele zege op SOS/Kwieksport. Coach Vallie Kolditz was tevreden, maar kritisch tegelijk. ,,We speelden goed in een open dekking, maar waren slordig bij de break-outs," zei coach Vallie Kolditz.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws