maandag, 02 februari 2015 11:55

Happy Valentine met Kizzy

Op zaterdag 14 februari presenteert multi-talent Kizzy een romantische Valentijnmiddag in de Bibliotheek aan het Stadserf. Kom kijken en luisteren naar zang, love-requests, een LoveQuiz met kans op een heerlijke verrassing en nog veel meer.

De inloop start om 13.40 uur met een exotisch welkomstdrankje, zalige zoetigheden, de nieuwe single van Edmond Steens en een lovemix van DJ Jermax. De toegang is gratis. Het volledige programma is te vinden in de agenda op www.debibliotheekschiedam.nl.

Verras je geliefde

Wil jij je geliefde verrassen met een boodschap, bloemetje, cadeau of aanzoek of ben je iemands geheime aanbidder? Laat het Kizzy weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak gebruik van dit onvergetelijke en mooie moment om hem of haar blij te maken!

Muzikaal talent gezocht!

In maart is 'Muziek in de bibliotheek' een open podium voor singer-songwriters, instrumentalisten of kleine ensembles. Hiervoor worden nog muzikale talenten gezocht. Aanmelden? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bekijk de voorwaarden in het agendapunt 'Muziek in de bibliotheek' van 14 maart. Wie weet ben jij straks diegene die als één van de eersten kan optreden in De Korenbeurs.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws