maandag, 14 november 2016 11:01

Harg-Spaland 50 jaar!

nieuwe stadsblad

Schiedam - Harg-Spaland, één van de locaties van de Frankelandgroep in Schiedam, bestaat deze week 50 jaar. Op 12 november 1966 werd de eerste steen gelegd voor het destijds zo genoemde bejaardentehuis Spaland. Voor bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers staat de hele week in het teken van het jubileum.

Feestelijke activiteiten

Op maandag 7 november is de feestweek van start gegaan met het aansnijden van een prachtige taart door burgemeester Lamers en mevrouw Snoek, met maar liefst 98 lentes jong de oudste bewoonster van Harg-Spland! Elke dag vinden er activiteiten plaats, waaronder de vertoning van een film over 50 jaar Harg-Spaland, een optreden van de Care Clowns, een modeshow uit de jaren ‘60, een optreden van het Shantykoor Stuurloos en een optreden van Andre Hazes junior. Iedereen geniet zichtbaar!

Back to the sixties

De drankjes en hapjes bij Harg-Spaland zijn de hele week aangepast aan het eten en drinken uit de jaren ‘60. Het enthousiasme en de vele uren voorbereiding van de feestcommissie hebben zich geloond: er wordt zelfs zoveel dank uitgesproken door bewoners en mantelzorgers, dat we er bijna verlegen van worden. We sluiten de feestweek deze week af met een feestavond voor medewerkers en vrijwilligers in diergaarde Blijdorp by Night. Op naar de volgende 50 jaar!

 

Harg-Spaland 50 jaar!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws