zaterdag, 18 februari 2017 21:56

HBSS kijkt weer naar boven na derde overwinning op rij

waterwegsport Schiedam - HBSS is aan een zeer goede reeks bezig. Na de overwinning van vandaag tegen DWO (3-1) klimmen de oranjehemden, die al drie duels op rij wonnen, naar een zesde plaats. HBSS heeft hiermee afstand gedaan van de onderste plaatsen.

Op een slecht veld kwam de thuisploeg voor rust op achterstand. In de tweede helft wist HBSS deze ongedaan te maken door treffers van Ibrahim Kizilay (2x) en Odair do Rosario die een penalty wist te benutten, nadat Kizilay onderuit was gehaald.

Trainer Toon Wolters was uiteraard tevreden met deze overwinning. “In de eerste helft speelden we te bleu, daarom heb ik in de rust werpt omgezet. We wisten direct meer kansen te creëren en kwamen ook tot scoren. We speelden dus eer uit onze taak. Dat we nu drie keer op rij gewonnen hebben is heel mooi en we zullen we wel zien waar we eindigen. Als we vierde worden zou het echt een toetje zijn. In het begin van het seizoen hebben we veel pech gehad, maar nu plukken we de vruchten daarvan. We hebben een goede groep die mentaal sterk is. Vandaag was Ibrahim Kizilay zeer belangrijk. Hij heeft een moeilijk jaar gehad, maar ik ben blij dat hij belangrijk was vandaag.
HBSS kijkt weer naar boven na derde overwinning op rij

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws