zondag, 09 april 2017 00:36

HBSS laat koploper VVOR schrikken

waterwegsport

Schiedam - Middenmotor HBSS heeft koploper VVOR in 3C deze zaterdag flink laten schrikken. De formatie van trainer Toon Wolters speelde slechts met 1-1 gelijk, maar VVOR wankelde flink.HBSS opende furieus en Cesar Mendes Texeira opende binnen tien minuten het bal, maar daarna liep het team van Wolters alleen maar achteruit.

Dat resulteerde snel in de gelijkmaker van VVOR. ,,Dat was onze minste fase in de wedstrijd, want we hebben ruim 90 minuten alleen maar hard gewerkt en vooral vooruit gespeeld,” reageerde een trotse Wolters na afloop. ,,Bij vlagen wisten we VVOR onder druk te zetten en we kregen ook kansen, maar niet altijd stond het vizier op scherp. We merkten dat er iets te halen viel tegen een koploper die niet in allerbeste doen was. Maar ik kan leven met dit gelijkspel, want het is alsnog een prima prestatie.”

Door het gelijkspel blijft HBSS meedoen in de middenmoot, ondanks dat Wolters op meer hoopt. ,,De passie en werklust waren vandaag top en als we dat vaker kunnen opbrengen dan kan het nog een mooi slot worden dit seizoen.”

HBSS laat koploper VVOR schrikken

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws