donderdag, 12 november 2015 08:55

Hebt u al een Levensboek?

Op dinsdagavond 17 november a.s. organiseert Geriatrisch centrum De Tweemaster, onderdeel van Argos Zorggroep, een Alzheimer Café over het Levensboek.

In een levensboek staan bijzondere momenten en mijlpalen uit iemands leven vastgelegd. Dit kan in woorden, beelden (foto’s) of een combinatie hiervan. Voor mensen met dementie kan een levensboek helpen om gesprekken aan te knopen en herinneringen op te roepen. Tijdens dit Alzheimer Café vertelt Mw. Angelika Koot, Complementaire zorg, Chi International meer over wat een levensboek precies is en wat het voor mensen met dementie kan betekenen. Ook krijgt u tips waarmee u zelf aan de slag kunt met een levensboek.

Het Alzheimer Café Maassluis vindt plaats in De Tweemaster aan het Vondelpark 2 in Maassluis. Entree, koffie en thee zijn gratis en neem gerust iemand mee. Inloop vanaf 19.00 uur met koffie en thee. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Stichting Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord.

Hebt u al een Levensboek?

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws