zaterdag, 12 september 2015 09:58

Heel veel evenementen dit weekend

Dit weekend is er heel veel te doen in de regio en dan vooral in Schiedam! De landelijke Monumentendag en Open Ateliers, het 13de Nieuwland Festival op het Wibautplein in Schiedam, Verborgen Stegen in Schiedam en Vlaardingen, NK Tonnetje steken aan de Kerkweg in Schiedam Kethel, Opera aan de Schie Festival en Culinaire Markt in Schiedam Centrum, een musical over Sint Jacobus in de Jacobuskerk, lezing Kunst en Ambacht door Sjef Hendrickx in de Sodafabriek, een grote Roofvogelshow en Vogelspintentoonstelling in De Boshoek, opening speelpolder aan de Harreweg, fototentoonstelling Kethel zoals het vroeger was in Boerderij Lansbergen aan de Harreweg 10-12, Woonbeurs Schiedam in de Grote of St.Janskerk en zijn we nog wat vergeten?

Als u dacht: dan is alles in één weekend en is er de komende tijd niets meer te doen in Schiedam? Echt niet! Want volgend weekend staan er al weer leuke evenementen gepland! Schiedam bruist! 

Kijk voor (nagenoeg) alle bijzonderheden van alle evenementen op www.agendavanschiedam.nl

Hier een korte compilatie
Drone opname speelpolder: aannemingsbedrijf Blijdorp b.v.

 

 

Nieuwsflts: Schiedam bruist!:Dit weekend is er heel veel te doen in de regio en dan vooral in Schiedam! De landelijke Monumentendag en Open Ateliers, het 13de Nieuwland Festival op het Wibautplein in Schiedam, Verborgen Stegen in Schiedam en Vlaardingen, NK Tonnetje steken aan de Kerkweg in Schiedam Kethel, Opera aan de Schie Festival en Culinaire Markt in Schiedam Centrum, een musical over Sint Jacobus in de Jacobuskerk, lezing Kunst en Ambacht door Sjef Hendrickx in de Sodafabriek, een grote Roofvogelshow en Vogelspintentoonstelling in De Boshoek, opening speelpolder aan de Harreweg, fototentoonstelling Kethel zoals het vroeger was in Boerderij Lansbergen aan de Harreweg 10-12, Woonbeurs Schiedam in de Grote of St.Janskerk en zijn we nog wat vergeten?Als u dacht: dan is alles in één weekend en is er de komende tijd niets meer te doen in Schiedam? Echt niet! Want volgend weekend staan er al weer leuke evenementen gepland! Schiedam bruist! Kijk voor (nagenoeg) alle bijzonderheden van alle evenementen op www.agendavanschiedam.nlHier een korte compilatieDrone opname speelpolder: aannemingsbedrijf Blijdorp b.v.

Posted by Pop Up Tv on zaterdag 12 september 2015
Heel veel evenementen dit weekend

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws