vrijdag, 11 november 2016 09:42

Hekken bij intocht Sinterklaas Maassluis

Maassluis - De burgemeester van Maassluis, Edo Haan, voelt zich, na alle media aandacht voor de 'detectiepoortjes' bij de landelijke intocht van Sinterklaas in zijn stad, geroepen om nog een extra statement te geven.

'Voor mij is het allerbelangrijkste dat alle kinderen die zaterdag Maassluis bezoeken een leuke dag hebben'. zegt de burgemeester van Maassluis. Een van de maatregelen in verband met de veiligheid is dat er hekken worden geplaatst op het evenemententerrein. Burgemeester Haan: 'Ik heet iedereen van harte welkom, natuurlijk vooral de kinderen. Maassluis is gastheer voor de intocht van sint en piet, en ook gastheer voor het debat. Iedereen mag zijn of haar mening uiten zolang de openbare orde daardoor niet wordt verstoord of gevaar loopt. Als gastheer van de stad Maassluis heb ik vertrouwen in een veilig en mooi feest met respect voor ieders mening.'

Maassluis organiseert zaterdag een prachtig evenement: de landelijke intocht van Sinterklaas! Zoals gebruikelijk bij grote evenementen besteden we veel aandacht aan de veiligheid. Er worden maatregelen getroffen die voor de bezoekers zichtbaar en niet-zichtbaar zijn.

Een van de zichtbare maatregelen is een toegangscontrole bij het evenemententerrein. Het gaat om openingen bij de hekken met een beveiliger erbij. We doen er alles aan om te zorgen dat het publiek hier zo weinig mogelijk van merkt, zodat we allemaal kunnen genieten van een geweldig feest!

Hekken bij intocht Sinterklaas Maassluis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws