maandag, 16 november 2015 14:45

Help PopUpTv mee door te stemmen

PopUpTv doet mee met de actie Stichting Specsavers steunt. Hiermee maken we kans op een jaar lang financiële ondersteuning! Doe mee en geef PopUpTv uw stem. U mag elke dag stemmen met uw e-mailadres.

http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/vlaardingen/stichting-popuptv_19803/  

Vorig jaar deden we ook mee en werden we tweede. En dan krijg je niets.... Als we dit jaar winnen dan gaan we het geld goed besteden aan nieuwe apparatuur zodat we nog meer tv-programma's op locatie kunnen maken.  

Elke dag werken meer dan 25 vrijwilligers keihard om tv-programma's en reportages te maken waardoor initiatieven van bewoners de aandacht krijgen die ze verdienen. Helpt u ons mee dit nog verder uit te bouwen?

PopUpTv vertelt op een positieve manier over (de actualiteit in) Schiedam, Vlaardingen en Maassluis, is laagdrempelig en ondersteunt en verbindt. PopUpTv helpt mee om de inwoners bewust van en trots op hun eigen stad en regio te maken. Laagdrempelig: Iedereen kan PopUpTv bekijken via Internet op een moment dat het goed uitkomt. PopUpTv is momenteel gevestigd op Winterland Schiedam, waar we elke dag live tv-programma's maken en iedereen vrij naar binnen kan lopen om te kijken of om zijn verhaal te komen vertellen.

Help PopUpTv mee door te stemmen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws