donderdag, 27 juli 2017 11:16

Hennepkwekerij Paralelleweg ontmanteld

Vlaardingen - De gemeente Vlaardingen en de Politie eenheid Rotterdam hebben op dinsdag 25 juli een hennepkwekerij aan de Parallelweg ontmanteld. Er zijn 45 planten en bijna 9 kilo henneptoppen aangetroffen en er zijn 2 verdachten aangehouden.

De gemeente Vlaardingen heeft opdracht gegeven voor de ontmanteling van de hennepkwekerij. Na de ontmanteling is de gebruikte apparatuur vernietigd. De politie heeft een onderzoek ingesteld en de ontmantelingskosten worden verhaald op de overtreder.

Risico’s
De ontmanteling is onderdeel van de bestuurlijke aanpak hennepteelt, die sinds 1 januari 2009 actief is om overlast van hennepkwekerijen te bestrijden. De gemeente Vlaardingen werkt samen met politie, Stedin en woningcorporaties aan het bestrijden van hennepkwekerijen. Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook bij de gemeente kunt u meldingen doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de Buitenlijn www.vlaardingen.nl/buitenlijn 
Hennepkwekerij Paralelleweg ontmanteld

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws