vrijdag, 24 februari 2017 09:10

Hermes-D.V.S. maakt overstap met selectievoetbal van zondag naar zaterdag

Schiedam - Het Voetbalbestuur van Hermes-D.V.S. heeft na uitgebreid overleg met diverse geledingen binnen de vereniging besloten, dat met ingang van het seizoen 2017/2018 de overstap wordt gemaakt van selectievoetbal op zondag naar de zaterdag.

Het Voetbalbestuur beseft dat dit een historische gebeurtenis is in het bestaan van de vereniging. Menigeen zal terecht moeten wennen aan het idee dat er geen zondagselectievoetbal meer gespeeld wordt. De vereniging moet echter ook vooruit kijken en terdege bewust zijn van de ontwikkelingen binnen het amateurvoetbal.

Gevolg van deze overstap is, dat de selectie en de begeleidingsstaf het nieuwe seizoen aanvangt in de 4e klasse. Het Voetbalbestuur heeft er alle vertrouwen in, dat de huidige selectiespelers grotendeels zullen blijven en er wellicht zelfs aanwas komt van nieuwe spelers die de voorkeur geven aan zaterdagvoetbal.

Met het aanstellen, voor het komend seizoen, van Richard den Ouden als hoofdtrainer en clubman Anthony van Vooren als trainer van het 2e elftal is al een voortvarend begin gemaakt met de invulling van de technische staf.

Voor de goede orde benadrukken wij, dat recreatief voetbal op zondag gewoon mogelijk blijft.
Hermes-D.V.S. maakt overstap met selectievoetbal van zondag naar zaterdag

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws