zondag, 01 november 2015 11:57

Hermes D.V.S. Overmaas 5-0

Na de afgelopen twee wedstrijden kostbaar puntverlies te hebben geleden, was het zaak voor Hermes om de drie punten op Harga te houden.

Het laaggeklasseerde Overmaas zou hiervoor geen probleem moeten zijn en dat bleek ook inderdaad het geval.

Hermes zet vanaf de aftrap direct druk en dat resulteert al snel in de 1-0 door middenvelder Arse Calame (foto). Overmaas komt er de eerste minuten niet aan te pas. De blauwhemden komen door een goeie kopgoal van Lloyd Kalonga zelfs na 8 minuten al op 2-0.

Het vervolg van de 1e helft is matig van beide kanten. Er wordt onzorgvuldig gevoetbald en Hermes weet zich maar weinig raad met alle geboden ruimte. Vier minuten voor de rust soleert Mari Lansbergen naar de 3-0. De gastheren kunnen met een gerust hart gaan rusten.

Na rust eenzelfde spelbeeld. Al na drie minuten zorgt Bas Kerkhof ervoor dat alle illusie verloren gaat bij de Rotterdammers. De spits pakt elke wedstrijd wel zijn goaltje mee. Over en weer volgen er nog wel kansen, maar echt interessant voor de toeschouwers wil het niet meer worden. Het slotakkoord (88e minuut) is weer voor Lloyd Kalonga. Met een sterke individuele actie zet hij de 5-0 eindstand op het scorebord.

Een plichtmatige overwinning voor het team van Jerry Visser. Dat dit niet voor iedere ploeg is weggelegd bleek maar weer in Den Haag.

Hermes D.V.S. Overmaas 5-0

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws