zondag, 24 januari 2016 19:31

Hermes-D.V.S.verliest terecht bij Maasstad Tediro

Op een waterkoud Harga opende Hermes de 2e competitiehelft tegen Maasstad Tediro. Beide teams beginnen vol goede moed aan de wedstrijd. Hermes (vierde) wil de punten in Schiedam houden om zodoende een redelijk gat met de middenmoot te behouden. Al na 7 minuten scoort Maasstad de 0-1. Vanaf dat moment neemt Hermes het heft in handen en creƫert legio kansen, de ene nog mooier dan de andere.

Als na een half uur de storm gaat liggen, staat nog steeds de 0-1 op het bord. Vlak voor rust scoort Hermes dan toch de verdiende gelijkmaker. Ivan Anastacia stelt spits Bas Kerkhof in de gelegenheid om de 1-1 binnen te schieten. De ploegen gaan rusten met 1-1. Trainersduo Visser/Van den Hurk beseft, dat hun ploeg eigenlijk al ruim afstand had moeten nemen.

Na rust eenzelfde spelbeeld. Hermes krijgt vele kansen, maar weet deze, door een combinatie van onzorgvuldigheid en pech, niet te verzilveren. Dit in tegenstelling tot Maasstad, dat voorin messcherp opereert. Tot verbazing van alle toeschouwers lopen de Rotterdammers uit naar een 1-4 voorsprong. Tien minuten voor tijd scoort Anastasia met een beheerst schot nog wel de 2-4. Vijf minuten voor tijd gooit Maasstad de wedstrijd in het slot door 2-5 te scoren. Door het ontbreken van scherpte in zowel de verdediging als de aanval, lijdt Hermes, ondanks de vele kansen, een terechte nederlaag.

Volgende week de uitwedstrijd bij sv Charlois. Dan moet het vizier weer op scherp staan.

Hermes-D.V.S.verliest terecht bij Maasstad Tediro

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws