woensdag, 17 juni 2015 20:49

Hermes-D.V.S. zonder prestatieve zaterdagselectie.

Aankomend seizoen zal er door Hermes-D.V.S. op zaterdag geen prestatief (= prestatiegericht, i.p.v. recreatief red.) elftal uitkomen in de 4e klasse.

Op de laatste dag waarop kon worden overgeschreven naar een andere vereniging, werden Hermes-D.V.S. en de hoofdtrainer van de zaterdagselectie Rico Uytdebroek (foto), geconfronteerd en verrast met een aanzienlijk aantal "last minute" overschrijvingen. Toen de "rook" was opgetrokken bleek dat het niet meer mogelijk was een prestatieve zaterdagselectie te formeren.

Al met al een teleurstellende gang van zaken en gezien het tijdstip van de overschrijvingen heeft Hermes-D.V.S. geen mogelijkheid gehad op deze situatie adequaat in te spelen. Zaterdagvoetbal blijft gewoon bij Hermes-D.V.S. bestaan, doch uitsluitend met recreatieve teams. Zoals het er nu naar uitziet zal Hermes-D.V.S. met vier zaterdagelftallen uitkomen in de B-categorie.

Rico Uytdebroek blijft aan Hermes-D.V.S. verbonden als Hoofd Opleidingen en zal deze functie dan ook aankomend seizoen wederom bekleden.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws