zondag, 16 oktober 2016 22:40

Hermes DVS laat zich weer verrassen

waterwegsport

Schiedam - Hermes DVS heeft vanmiddag na een goede uitgangspositie, de punten niet in Schiedam weten te houden. In de thuiswedstrijd tegen WCR werd er na een 2-0 voorsprong bij rust uiteindelijk met 2-4 verloren.

Kai Boer en Ivan Anastasia wisten het sterke spel van de blauwhemden te belonen en brachten Hermes terecht op voorsprong. In de tweede helft een totaal ander spelbeeld. WCR was hierin de bepalende ploeg en wist de achterstand ruimtschoots goed te maken. Binnen het kwartier konden de gasten uit Rhoon de achterstand al ombuigen naar 2-3. Nadat Hermes speler Danny Geerman de rode kaart voorgeschoteld kreeg, konden de gasten eenvoudig uitlopen naar 2-4.

Trainer Jerry Visser was zichtbaar teleurgesteld in zijn groep. “Er was niets aan de hand na de eerste helft, maar na de thee zakten wij terug naar een bedenkelijk niveau. Het was allemaal heel gemakzuchtig en er werd geweigerd een stap extra te zetten. Deze groep is heel erg labiel en bij iedere tegengaan gaan de kopjes al hangen”, aldus een duidelijke Visser.

Hermes DVS laat zich weer verrassen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws