zondag, 09 oktober 2016 22:35

Hermes-DVS pakt een punt bij Blijdorp

Schiedam - De formatie van Jerry Visser en Jan van den Hurk wilde na twee competitienederlagen op rij weer de punten meenemen naar Schiedam. Tegen Blijdorp werd,   onder een heerlijke herfstzon, een onderhoudende wedstrijd gespeeld.

Het eerste kwartier heeft Hermes de overhand met enkele mogelijkheden! In het tweede gedeelte van de eerste helft onderscheidt met name Kai Broer (foto) zich met twee mooie pegels van afstand.

Na 38 minuten een scrimmage voor de goal van Hermes. Het schot wordt uiteindelijk door Quinten Horn wordt gepareerd. Vlak voor rust is Blijdorp nog dicht bij de voorsprong, maar de kopbal gaat net naast. De ploegen gaan rusten met een 0-0 stand.

Het begin van de 2e helft is duidelijk voor de thuisploeg, dat een doelpunt afgekeurd ziet worden vanwege buitenspel. Het is echter in de 21e minuut Mari Lansbergen die de beste kans van de wedstrijd krijgt. De laatste man van Blijdorp verslikt zich op de middenlijn in een hoge bal waardoor de Hermes-spits alleen op de keeper kan aflopen. Zijn schot gaat echter net over de lat. Niet veel later maakt dezelfde spits een mooie een-twee in het strafschopgebied met Kai Broer. De linkermiddenvelder schiet de bal keihard achter de Rotterdamse keeper, 0-1. Uw reporter is nog bezig dit wapenfeit met de buitenwereld te delen en de gelijkmaker ligt alweer in het mandje, 1-1.

Beide ploegen gaan daarna nog wel voor de overwinning, maar er wordt niet meer gescoord.

Hermes sprokkelt weer een punt en staat daarmee in de middenmoot op slechts drie punten van koploper RCD. Het belooft een enerverende competitie te worden in de 3e klasse D waarin iedereen aan elkaar punten kan verspelen.

Hermes-DVS pakt een punt bij Blijdorp

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws