zondag, 19 februari 2017 22:06

Hermes DVS wint met tennisuitslag

waterwegsport

Schiedam - Hermes DVS heeft wederom laten zien dat zij heer en meester zijn op vreemde bodem. Na de overwinning van vandaag tegen DHZ (3-6) hebben de blauwhemden van hun negentien totaal aantal punten er zeventien in uitwedstrijden behaald.Vandaag kwam Hermes DVS al snel op een 0-2 voorsprong door Danny Geerman.

Door een persoonlijke fout werd het 1-2, maar wist Marius Landsbergen de marge weer tot twee te vergroten. Helaas was dit van korte duur, daar er binnen enkele minuten DHZ weer scoorde. Vlak voor rust kwam de thuisploeg weer op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van Robert Palm.

Na rust liet Hermes DVS zich niet meer van de wijs brengen en nam het weer de voorsprong door een kopbal van Marius Lansbergen. Danny Geerman scoorde de 3-5 en hij was ook nog verantwoordelijk voor de treffer van Luca van Staveren; 3-6.

Trainer Jerry Visser was uiteraard blij met deze overwinning. “We lieten hen terug in de wedstrijd komen door drie persoonlijke fouten. In de rust heb ik aangegeven dat we de kopjes niet moeten laten hangen en dat we de duels uit de weg moeten gaan. Dit hebben ze goed opgepakt. Over twee weken spelen we weer thuis en dan hoop ik dat we ook eens thuis de punten pakken”, aldus de goedlachse Visser.

Hermes DVS wint met tennisuitslag

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws