zondag, 13 november 2016 22:45

Hermes komt niet verder dan gelijkspel bij CKC

Schiedam - Hermes maakt een aantal lastige weken door met veel blessures en schorsingen. Vandaag gingen ze op bezoek bij CKC.

Gelukkig loopt de ziekenboeg langzaam leeg. De Rotterdammers staan verdienstelijk vierde, maar daar was in de eerste 20 minuten niet veel van te merken. Hermes is de bovenliggende partij en krijgt een aantal mogelijkheden. Onder andere Koen Pijpers, Marius Lansbergen en Paul dos Santos zijn dichtbij een goal. Aan het eind van de 2e helft komen de Schiedammers tweemaal goed weg als de paal en doelman Yerco Wynia een doelpunt voor CKC in de weg staan. Vlak voor rust komt Hermes toch op een 0-1 voorsprong doordat een prima voorzet van Arse Calame mooi wordt afgerond door aanvoerder Ivan Anastacia (foto) 0-1. Met deze stand gaan de teams ook rusten.

In de 2e helft een gelijkopgaande strijd met aan beide kanten wat kansjes! De blauwhemden zijn in de 35e en 40e minuut dichtbij een 0-2 voorsprong, maar de inzetten van Kai Broer en opnieuw Ivan Anastacia worden goed gepakt door de keeper van CKC. De thuisploeg zet op het laatst extra aan op zoek naar de gelijkmaker. Helaas voor Hermes valt in de blessuretijd na een snelle aanval toch nog de gelijkmaker, 1-1.

Hopelijk putten de manschappen van Jerry Visser en Jan van den Hurk moed uit deze wedstrijd en kan er weer omhoog worden gekeken.

Hermes komt niet verder dan gelijkspel bij CKC

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws