zondag, 13 december 2015 14:26

Hermes sluit 1e seizoenshelft af met winst

Na de smadelijke nederlaag vorige week in de derby tegen Excelsior’20 had Hermes wat goed te maken.

Hermes komt goed uit de startblokken en scoort bijna uit de eerste de beste aanval. Na 20 minuten is de scheidsrechter genoodzaakt rood te geven aan een Besiktas-speler na een grove overtreding op Vincent Lansbergen.

De Schiedammers hebben meer balbezit, creëren ook kansen, maar slagen er niet in dit om te zetten in doelpunten. Vlak voor rust valt dan toch de 0-1 na heel goed doorzetten van Sebastiaan Kerkhof.

Na rust eenzelfde spelbeeld. In de 70e minuut komt Lloyd Kalonga alleen voor de goal, echter zijn inzet wordt goed gepakt door de keeper van Besiktas. Vlak daarna komt Besiktas op gelijke hoogte. Een vrije trap op de rand van de zestien wordt direct ingeschoten, 1-1.

Hierop zetten de blauwhemden nog een tandje bij. Vlak voor tijd komt Hermes dan toch op een verdiende voorsprong. Invaller Ties van Berkel scoort in de 89e minuut de 1-2. In blessuretijd wordt het zelfs nog 1-3 door Falco Cats (foto).

Met deze welverdiende overwinning sluit Hermes de heenronde in de 3e klasse D af op een prima 4e plek. De selectie en begeleidingsstaf is gretig en heeft het vizier naar boven gericht in 2016.

Hermes sluit 1e seizoenshelft af met winst

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws