maandag, 07 september 2015 07:44

Hermes verliest openingswedstrijd

Op Harga speelde Hermes de 1e wedstrijd van dit seizoen tegen OHVV. Vorig seizoen gedegradeerd uit de 2e klasse.

Zoals zo vaak vorig seizoen was het nu ook weer een wedstrijd tussen een technisch goed Hermes en een hard werkende tegenstander.

Hermes begint de wedstrijd goed en zet het 1e kwartier veel druk. Dit resulteert al vroeg in de wedstrijd in een slechte terugspeelbal op de keeper van de gasten. Hij weet de bal niet goed te controleren en Lloyd Kalonga (foto) weet te profiteren, 1-0.

Na een kwartier raakt de wedstrijd wat meer in balans. OHVV krijgt een vrije trap op de rand van de zestien. Keeper Django Lankheet weet de bal niet goed te keren, 1-1.

Halverwege krijgen de blauwhemden een grote kans op de 2-1, maar de scheidsrechter keurt de goal af wegens buitenspel. Onterecht volgens veel Hargabewoners. Uit de tegenaanval scoren de gasten zelfs de 1-2.

Na rust grotendeels hetzelfde spelbeeld. Hermes dringt wel aan, maar kan nauwelijks gevaarlijk worden. De ploeg uit Oudenhoorn houdt vrij eenvoudig stand en haalt de 1e drie punten van dit seizoen binnen.

Jerry Visser beschikt dit jaar een over brede selectie. Daar moet meer uit te halen zijn, dan deze wedstrijd heeft getoond. Dat gaat zeker goed komen.

Hermes verliest openingswedstrijd

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws