woensdag, 20 augustus 2014 15:20

Het CBK Schiedam is voor Fotofestival op zoek naar enthousiaste vrijwilligers

Het Centrum Beeldende Kunst (CBK) Schiedam is op zoek naar enthousiaste gastvrouwen en gastheren om het tweede Fotofestival Schiedam wederom tot een succes te maken! DOENers zijn de nieuwe vrijwilligers.
Heeft u zin om als gastvrouw of gastheer, suppoost, gids of wat zich ook maar voor doet getuige te zijn van -en deel te nemen aan het Fotofestival Schiedam 2014? Het Centrum Beeldende Kunst (CBK) Schiedam is op zoek naar jou!

Dit jaar staat het evenement tien dagen lang -van 17 tot en met 26 oktober- helemaal in het teken van de bijzondere combinatie tussen fotografie en literatuur, oftewel woord en beeld. Het festival is rondom de tentoonstelling van de landelijke persfotowedstrijd de Zilveren Camera geprogrammeerd, die in het Wennekerpand te zien zal zijn. Daarnaast worden verspreid door de stad vele andere activiteiten georganiseerd waaronder: tentoonstellingen, workshops, films, voorstellingen, fotoroutes en andere interactieve projecten op bijzondere locaties in het fotogenieke Schiedam.

Wij vragen: Enthousiasme en affiniteit met fotografie of literatuur. U maakt onderdeel uit van een bijzonder team. Met veel plezier en energie brengen we samen met bewoners en bezoekers een bijzonder festival naar Schiedam.

Kijk voor meer informatie over deze en andere vacatures op de website van Servicepunt Vrijwilligerswerk Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws