maandag, 02 maart 2015 14:50

Het grootste Schoolfeest van Nederland komt 13 maart naar Schiedam

School's OUT is het grootste schoolfeest van Nederland voor alle scholieren van de middelbare scholen uit Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Rotterdam. De Line up bestaat alleen maar uit top Dj's zoals Manual Broekman, Tony Star, Rudi Feral AKA Ruud Feltkamp en een special act van Pim Kouwenhoven samen met DJ Soulmatic.

Deze superbekende DJ's zullen de garantie zijn tot een mega schoolfeest waar 1000 leerlingen volledig uit hun dak zullen gaan. En voor de leerlingen is het een mooi moment om een selffie te kunnen maken met bekende Nederlanders.

School's OUT is een nieuw concept voor een uniek schoolfeest waar gezelligheid voor leerlingen voorop staat. De organisatie in handen van Crevor Events in samenwerking met Remco Christensen en Pim Kouwenhoven. Ouders die vragen hebben over deze avond kunnen een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn nog maar enkele kaarten verkrijgbaar op diverse voorverkoop adressen en op de website van www.crevorevents.nl. Deze kaarten kosten maar € 8.00 ex fee.

De locatie van School's OUT is Class Palace in de Calandstraat 111 Schiedam

De zaal is om 19.30 open en om 01.00 uur is de avond afgelopen.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws