woensdag, 31 mei 2017 00:01

Het Leger des Heils speelt in op duurzaamheid

Vlaardingen - Er wordt op donderdag 8 juni een leuk en duurzaam project gestart in het Leger des Heilsgebouw aan de Magnoliastraat in Vlaardingen.

De deuren gaan om 10.00 uur open voor de start van het Creatief Café en iedere donderdagmorgen zal vanaf dan het Creatief Café open zijn. Gastvrouwen zijn aanwezig om u te helpen en de weg te wijzen. In een tijd waar steeds meer de nadruk wordt gelegd op hergebruik van grondstoffen en zo min mogelijk te verspillen gaan we in het Leger des Heils aan de slag om kleding te herstellen of op te pimpen. De Second Handshop van het Leger is dan ook open en u kunt daar voor een heel laag bedrag de leukste kleding en accessoires kopen.

Moet er iets aan vermaakt worden of wilt u de kleding leuker maken, dan kunt u na het bezoek aan de shop aanschuiven in het Creatief Café. Naaimachines en ander materiaal zijn aanwezig, hulp wordt geboden en gezelligheid staat voorop. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u aan de slag.

Als u niets heeft om te vermaken of op te pimpen neem dan uw eigen handwerk mee en kom gezellig handwerken. Voor de quiltsters onder ons wordt hulp geboden bij het afmaken van de quilt die misschien al heel lang onafgemaakt in de kast ligt.

Het Creatief Café zal om 10.00 uur op feestelijke wijze worden geopend door Majoor Oetie Kaspers, het zal haar laatste officiële daad zijn als korpsofficier in Vlaardingen, waar ze ruim 4 jaar heeft gewerkt.

Zij gaat werken als Geestelijk Verzorger bij het Maatschappelijk Centrum in Den Haag.

Haar afscheid is op zondag 11 juni om 10.00 uur en de week erop in de samenkomst van 18 juni om 10.00 uur is het welkom van de nieuwe officieren Luitenant en mevrouw Hans en Edith van den Hoek, die het bevel van korps Lelystad in andere handen leggen en vanaf 18 juni het bevel zullen gaan voeren over korps Waterweg Centraal van het Leger des Heils aan de Magnoliastraat in Vlaardingen.
Het Leger des Heils speelt in op duurzaamheid

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws